Wedoios FAQ over de persoonsgegevens regeling2018-09-12T00:58:38+02:00

Op deze pagina u antwoorden krijgen op de vragen die onze klanten vaak aan de verordening inzake persoonsgegevens verstrekken. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze support.

Q: waar kan ik Wedoios data processor Agreement vinden?

A: wij hebben onze gegevensverwerker overeenkomst op onze website gepubliceerd die u een exemplaar van recht hier downloaden.

Q: is de klantgegevens gescheiden in Wedoio?

A: Nee. Echter, Wedoio niet opslaan van gegevens in aanvulling op de transactie registraties en houtkap van deze.

Q: heeft Wedoio ontwikkel ontwikkelaars buiten de EU?

A: Ja, we gebruiken ontwikkel ontwikkelaars in verschillende landen.

Q: hebben Wedoios developers buiten de EU toegang tot onze persoonlijke gegevens?

A: Nee, onze ontwikkel ontwikkelaars buiten de EU hebben geen directe toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Er zullen echter situaties zijn waarin u ondersteuningsaanvragen moet oplossen, en hier moet u toegang tot uw database hebben om het probleem op te lossen.

Wanneer u een schermopname verzendt naar een ondersteunings geval dat door onze Maleisische ontwikkel ontwikkelaars moet worden gebruikt om de uitdaging op te lossen, sturen wij vanuit technisch oogpunt persoonsgegevens buiten de EU. Daarom hebben we een Aparte data processen overeenkomst met onze ontwikkelingspartner, zodat we onze verplichtingen als een Data Processor te voldoen en kan nog steeds de beste service te bieden aan onze klanten.

Q: wie is de controller en wie is de data processor?

A: de controller is de persoon die gegevens verzamelt, d.w.z. de gegevens U. De gekozen verantwoordelijke persoon is de link tussen Tijdlog en u als klant over alles wat betrekking heeft op gegevensbescherming en EU’-s persoonsgegevens regelgeving (GDPR).

De verantwoordelijke contactpersoon zal ook de ontvanger van het nieuws over gegevensbescherming maatregelen en veranderingen, bijvoorbeeld bij het vervangen van sub-processors.

Wij zijn de data processor en onze rol is het beheren van gegevens namens u.

De bovenstaande informatie is opgesteld volgens de Deense industrie, de IT- industrie en de websites voor gegevensbescherming .

V: hoe is de gegevensverwerkings overeenkomst van toepassing op onze dochterondernemingen die dezelfde toegang tot of via Wedoio gebruiken?

A: we ondertekenen alleen een data processor overeenkomst met de hoofdcontract eigenaar. Dit betekent dat het de hoofdverantwoordelijkheid van de contract eigenaar is om uw interne afhandeling te beheren van welke gegevens u verwerkt via Wedoios Services en services, omdat u de gegevensbeheerder bent.

Q: hoe kan de controller vragen om meer inzicht in de gegevens in de Wedoio?

A: Op Wedoio, alleen de controller kan verzoeken om toegang tot gegevens in Wedoios systemen en diensten. De inzichten kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het verwijderen van gegevens, import, export en scripting van gegevens.

Als een werknemer, anders dan de controller, vraagt om inzicht, dan zullen we eerst de controller te informeren en om hun toestemming vragen.

Als een data controller, moet u altijd schriftelijk contact met u opnemen per e-mail naar info@wedoio.com. U maximaal vier weken verwerkingstijd verwachten.

By using our website, you agree to our cookie policy Ok