Uniconta-WooCommerce-Connector2018-12-18T13:52:09+01:00

Sådan virker Wedo Woo.

Wedoio- styr din shop
Styr din shop fra Uniconta

Med vores løsning behøver du ikke springe rundt mellem systemerne, men kan håndtere alle dagligdags funktioner, direkte fra Uniconta.

Wedoio-opret-vare
Opret dine varer i Uniconta

Opret og vedligehold dine varedata med priser, beskrivelser, kategorier og produktbilleder, og placer dem online i shoppen, direkte fra Uniconta

wedoio-ordre-direkte
Ordre direkte i Uniconta

Dine shopordrer lander direkte i dit normale salgsordre-flow i Uniconta. Modtag ordre, levér og fakturér. Resten håndterer løsningen selv.

Hvorfor bør du bruge Wedo Woo?

Wedoio-bliv-synlig

Bliv synlig på verdens største salgskanal: Internettet!

Med vores integration mellem Uniconta og WooCommerce, får du dine produkter direkte ud på internettet.

Wedoio - håndter salgsordre

Håndter salgsordrer ét sted
*

Du får alle dine salgsordrer direkte ind i dit salgsordreflow i Uniconta, og kan håndtere dem helt som alle andre ordrer.

Wedoio- styr din shop

Styr din shop direkte fra Uniconta

Med vores integration til WooCommerce behøver du ikke springe rundt imellem systemerne, men kan håndtere alt direkte fra Uniconta.

Wedoio- Slip-for-dobbelt

Slip for dobbelt arbejde

Du skal blot vedligeholde og opdatere dine produkt-data et sted, så sørger vi for at synkronisere alle væsentlige detaljer til din webshop.

Wedoio-prisaftale

Prisaftaler direkte i Uniconta

Du kan håndtere individuelle priser for dine kunder, direkte i Uniconta. Når din kunde logger ind i webshoppen, vises deres aktuelle individuelle priser.

wedoio-håndter-alle-produktdata

Håndter alle produktdata et sted

Alle produktdata er samlet et sted, du behøver altså ikke være ekspert i flere systemer, eller opdatere data flere steder, alt styres ét centralt sted. Nemt, hurtigt og enkelt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Med Wedo-Woo løsningen, får du en enkelt og let hverdag, hvor dit Uniconta økonomisystem arbejder tæt sammen med din WooCommerce webshop, så du ikke behøver at vedligeholde flere forskellige systemer, men kan holde fokus, og håndtere alt det daglige direkte fra Uniconta.

Med vores nye shop-løsning sparer vi flere timer om dagen på vedligeholdelse, og vores produkter er altid fuldt opdateret i vores shop.

Læs mere
Wedoio- før

Før

I brugte alt for meget tid på dobbelt arbejde, og havde ofte fejl i lageroplysninger og priser i jeres shop, og manuel behandling af ordrer medførte fejl.

Wedoio-efter

Efter

Ikke mere dobbelt arbejde, og ikke flere fejl i data imellem systemerne.  Langt bedre online salg, og bedre service til dine kunder.

Udnyt potentialet i din forretning, og kom på internettet med alle dine produkter. Udnyt alle de mange muligheder der er, for at vækste din forretning.

Vores nye webshop løsning har givet os nogle helt nye muligheder, for at handle direkte med B2C markedet. Det har vi ikke tidligere kunne håndtere.

Kom hurtigt igang med wedoios pre-build Uniconta WooCommerceløsning. Komplet professionel webshopløsning kørerklar på kort tid.

Læs mere
Wedoio-før-shop

Før

Udnyttede ikke det potentiale der er, ved at være tilstede på internettet. Gik glip af mange salgsmuligheder i forhold til konkurrenterne der allerede var på internettet.

Wedoio-efter-shop

Efter

Øget salg og service, igennem en solid webshop løsning, der bringer alle virksomhedens produkter og services helt frem til potentielle kunder i beslutningsfasen.

By using our website, you agree to our cookie policy Ok