WooCommerce-pre-build2018-09-12T00:22:40+02:00

Snel aan de slag .

Wedoio-styr-din shop
Selecteer Design

Kies een van onze pre-built ontwerpen. We zullen omleiden met uw logo en kleuren.

Wij bouwen uw winkel

Wij bouwen uw winkel en bieden alle gemak van de installatie en het testen.

Wedoio-opret-vare
Producten voorbereiden

U werkt uw producten bij met tekst, afbeeldingen en categorieën in de Uniconta.

Wedoio-bliv-synlig
U bent klaar voor het web

Uw winkel is klaar om al uw producten te verkopen op het internet.

Uw voordelen met WeDo WoO webshop + +

Voordelen en functionaliteiten die u krijgt .

Wedoio-efter

Makkelijk te gebruiken

Je bestuurt al je dagelijkse webshop routines direct vanuit Uniconta

Wedoio-flere funktioner

Volledige controle

Met Wedoio Uniconta WooCommerce webshop + + verzamelt het alle functies op één plaats.

Wedoio-dynamisk-mapping

Volledig geautomatiseerde

Wedoio integreert met Uniconta, zodat order flow waardoor en productgegevens altijd wordt bijgewerkt in Uniconta

Wedoio-bliv-synlig

U bespaart 80% tijd

Onze klanten besparen tot 80% van de uren besteed aan onderhoud en actualisering van wehshop met Wedoio.

Wedoio-efter

Markt de beste

Volledig gebruik van de mogelijkheden in WooCommerce en Uniconta garanderen u de eenvoudigste manier om uw webshop te bedienen.

Wedoio-prisaftale

Bespaar tijd en geld

U hoeft geen programmeurs en ontwerpers te betalen. We hebben een aantal kant-en-klare oplossingen gebouwd – klaar voor gebruik in een paar dagen.

WeDo WoO webshop+ + op abonnement

Met WeDo WoO webshop op abonnement, zorgen we ervoor dat het ontwerp en de technologie werkt precies zoals het zou moeten vanaf het begin.
U betaalt een start-up prijs en een vaste maandelijkse abonnement, die alles van hosting tot de normale lopende onderhoud van al die teksniske.

U kiest uit onze vooraf gedefinieerde oplossingen, alle volledig geïntegreerd en grondig getest, met inbegrip van payment gateway en andere noodzakelijke setups.
Als u uw winkel met andere diensten en opties moet uitbreiden, zijn wij natuurlijk klaar om u bij te staan.

Neem contact met ons op voor een demo
Wedoio- før

Voordat

Ik heb te veel tijd op duplicatie, en vaak had fouten in voorraad informatie en prijzen in uw winkel, en handmatige verwerking van de orde gemaakt fouten.

Wedoio-efter

Na

Niet meer duplicatie, en niet meer fouten in gegevens tussen systemen. Veel betere online verkoop, en een betere service aan uw klanten.

EJ uw WeDo WoO webshop + +

Met de WeDo-WoO oplossing krijgt u een kant-en-klare winkel die volledig is geïntegreerd met Uniconta. U kent uw kosten vanaf het begin, en krijgt een sterk en grondig getest systeem tot uw beschikking.
Wij zijn uiteraard beschikbaar met alles, van hosting tot knowhow tot verdere ontwikkeling van uw winkel, zodat u zich richten op alles wat belangrijk is voor u om uw bedrijf verder te ontwikkelen en uit te voeren.

Met onze nieuwe winkel slaan we enkele uren per dag op het onderhoud, en onze producten zijn altijd volledig bijgewerkt in onze winkel

Neem contact met ons op voor een demo
Wedoio- før

Voordat

Ik heb te veel tijd op duplicatie, en vaak had fouten in voorraad informatie en prijzen in uw winkel, en handmatige verwerking van de orde gemaakt fouten.

Wedoio-efter

Na

Niet meer duplicatie, en niet meer fouten in gegevens tussen systemen. Veel betere online verkoop, en een betere service aan uw klanten.

Een subset van de functies:

U maakt en onderhoudt uw varerdata direct in Uniconta. We maken een reeks velden in uw varerbillede waar u teksten toevoegt en welke winkelrubrieken de verschillende objecten in uw WooCommerce winkel zullen worden getoond.
WeDo WoO-Uniconta-WooCommerce Connector synchroniseert uw goederen gegevens tussen Uniconta en WooCommerce.
Alle standaardgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Voor de meeste gegevens wordt de gegevens in realtime gesynchroniseerd.

Klanten worden automatisch gemaakt tussen Uniconta en WooCommerce. Wanneer u de gegevens, betalingsvoorwaarden, verzendadressen of andere basisgegevens van uw klanten corrigeert, wordt de webshop automatisch bijgewerkt zodat de gegevens van uw klanten altijd overeenkomen met de systemen.
Natuurlijk werken we ook uw klantgegevens bij in Uniconta als uw klanten hun gegevens zelfs corrigeren in hun klantenaccount in WooCommerce.

Uw klanten dienen zich direct in uw winkel, die open 24/7/365 houdt. Zodra de klant de bestelling in WooCommerce heeft geplaatst, wordt de order automatisch aangemaakt in Uniconta en kan het artikel direct worden gereserveerd, zodat u geen artikel verkoopt dat al is besteld.
U behandelt de orde in Uniconta op precies de zelfde manier zoals een andere orde.

Wij hefboom Unicontas functie aan individuele prijzen rechtstreeks aan uw WooCommerce webshop. Wanneer uw klant inlogt, zullen zijn huidige prijzen worden weergegeven en gebruikt. Dit geldt uiteraard ook voor de berekening van speciale prijzen, afhankelijk van het aantal stuks.

We hebben ervoor gezorgd dat u werken aan uw integratie zonder het gebruik van programmeurs. Met onze Dynamic mapping tool u verschillende velden in WooCommerce rechtstreeks verbinden met velden in Uniconta. Het biedt de hoogste mate van flexibiliteit.

Wedoio WoO Uniconta-WooCommerce connector ondersteunt Master en sub-accounts. Dit betekent dat uw klanten een hoofdrekening en bijbehorende sub-accounts kunnen hebben zodat meer werknemers kunnen bestellen in de WooCommerce winkel, en nog steeds worden gefactureerd via de hoofdrekening.

Wedoio WoO Uniconta-WooCommerce connector ondersteunt meerdere afleveradressen per klant. Dit betekent dat u de verschillende afleveradressen van uw klant rechtstreeks in Uniconta maken en onderhouden. Zodra ze zijn aangemaakt of gewijzigd, worden ze gesynchroniseerd naar uw WooCommerce webshop.

Wedoio WoO Uniconta-WooCommerce connector behandelt of uw klantenfacturen moeten kunnen ontvangen of dat zij met een creditcard moeten betalen onmiddellijk de bestelling wordt geplaatst.
Als de betalingsvoorwaarden in Uniconta zijn voor iets anders dan contant geld, zal de klant in de gelegenheid worden gesteld om te kiezen of ze willen een factuur voor de aankoop of ze zullen onmiddellijk betalen.

Uw inhoud gaat hier

Uw inhoud gaat hier

Zie de oplossing.

Het moet eenvoudig en eenvoudig zijn om een webshop te hebben. Daarom hebben we deze ultieme webshop oplossing ontwikkeld tussen Uniconta en WooCommerce.

Alle dagelijkse werkzaamheden om een webshop te onderhouden wordt in de oplossing gedacht.

Zie hoe je een webshop beheert in 2018 met Uniconta en WooCommerce.

Contact

Integrations
it is in our DNA.

Start her

By using our website, you agree to our cookie policy Ok