Uniconta-WooCommerce-aansluiting2018-09-11T23:42:57+02:00

Hoe WeDo WoO werkt.

Wedoio- styr din shop
Bedien uw winkel van Uniconta

Met onze oplossing, hoeft u niet te springen rond tussen systemen, maar kan alle alledaagse functies te behandelen, rechtstreeks van Uniconta

Wedoio-opret-vare
Creëer je object in Uniconta

Maak en onderhoud uw objectgegevens met productafbeeldingen, teksten en categorieën en zet deze online in de winkel, rechtstreeks vanuit Uniconta

wedoio-ordre-direkte
Bestel direct in Uniconta

Uw shop bestelling komt rechtstreeks in uw normale verkooporder flow in Uniconta. Ontvang de bestelling, het schip en de factuur, de rest behandelen de oplossing zelf.

Waarom zou u gebruik WeDo WoO?

Wedoio-bliv-synlig

Zichtbaar worden op het grote Internet

Met onze integratie voor WooCommerce krijgt u uw producten op het internet en krijgt ‘s werelds grootste verkoopkanaal open om ze te verkopen.

Wedoio - håndter salgsordre

Verkooporder ergens verwerken

U krijgt al uw verkooporders direct in uw verkooporder flow in Uniconta, en kan ze volledig verwerken als elke andere bestelling.

Wedoio- styr din shop

Bedien uw winkel direct vanuit Uniconta

Met onze integratie voor WooCommerce, hoeft u niet te springen rond de systemen, maar kan alles direct verwerken van Uniconta

Wedoio- Slip-for-dobbelt

Duplicatie laten vallen

Gewoon handhaven en updaten van uw productgegevens ergens, en we zullen ervoor zorgen dat u synchroniseert alle essentiële details naar uw webshop.

Wedoio-prisaftale

Prijsafspraken rechtstreeks in Uniconta

U individuele prijzen voor uw klanten direct beheren in Uniconta. Wanneer uw klant inlogt in de webshop, worden de huidige individuele prijzen weergegeven.

wedoio-håndter-alle-produktdata

Beheer alle productgegevens ergens

Alle productgegevens worden in een plaats geassembleerd, dus u hoeft geen expert te zijn op meerdere systemen, of gegevens op meerdere locaties bij te werken, en alles wordt op een centrale locatie beheerd. Eenvoudig, snel en eenvoudig.

Hoe kunnen wij u helpen?

Met de WeDo-WoO-oplossing krijgt u een eenvoudig en eenvoudig dagelijks leven waar uw Uniconta financieel systeem nauw samenwerkt met uw WooCommerce webshop, zodat u niet meerdere systemen hoeft te onderhouden, maar geconcentreerd kan blijven en alles dagelijks direct binnen behandelen Van Uniconta.

Met onze nieuwe winkel slaan we enkele uren per dag op het onderhoud, en onze producten zijn altijd volledig bijgewerkt in onze winkel.

Lees meer
Wedoio- før

Voordat

Ik heb te veel tijd op duplicatie, en vaak had fouten in voorraad informatie en prijzen in uw winkel, en handmatige verwerking van de orde gemaakt fouten.

Wedoio-efter

Na

Niet meer duplicatie, en niet meer fouten in gegevens tussen systemen. Veel betere online verkoop, en een betere service aan uw klanten.

Profiteer van het potentieel van uw bedrijf en krijg online met al uw producten. Profiteer van de vele opties die beschikbaar zijn om uw bedrijf te laten groeien.

Onze nieuwe webshop oplossing heeft ons een hele nieuwe mogelijkheid geboden om direct met de B2C markt te handelen. We konden dit in het verleden niet beheren.

Begin snel met Wedoios pre-build Uniconta WooCommerceløsning. Complete webshop oplossing loopt in enkele dagen klaar.

Lees meer
Wedoio-før-shop

Voordat

Het potentieel van het aanwezig zijn op het Internet niet benut. Veel mogelijke verkopen gemist in vergelijking met de concurrenten die al op het internet.

Wedoio-efter-shop

Na

Meer verkoop en service, via een solide webshop oplossing die alle producten en diensten van het bedrijf tot aan potentiële klanten in de besluitvormingsfase brengt.

By using our website, you agree to our cookie policy Ok