Uniconta-connector2019-02-07T11:41:36+01:00

Fuld integration af Uniconta og WooCommerce.

Wedoio- styr din shop
Opret dit produkt

Du opretter dine produkter, tilføjer tekster og billeder, vælger shop-kategorier i Uniconta. Så er du klar til at sælge dine produkter i WooCommerce.

wedoio-ordre-direkte
Kunderne bestiller

Dine kunder gennemfører bestilling og betaling direkte i din WooCommerce webshop. Kunden og ordren oprettes derefter automatisk i Uniconta, klar til ekspedition.

Wedoio-opret-vare
Ekspeder ordre

Du håndterer dine WooCommerce webshop ordrer direkte i Uniconta, fuldstændigt som alle andre ordrer i Uniconta. Nemt, enkelt og sikkert.

Wedoio-system-opdateres
Systemer opdateres

Alle relevante data synkroniseres automatisk, f.eks.: produkter, produktbilleder, lagertal, kunder, individuelle priser, salgsordrer og meget andet.

Hvorfor bør du bruge Wedo Woo?

Wedoio-efter

Enkelt at anvende

Vores Uniconta WooCommerce Connector er et avanceret plugin, der  gør dit shoparbejde let og enkelt at håndtere.

Wedoio-flere funktioner

Understøtter flere funktioner

Uniconta – WooCommerce Connectoren understøtter brugen af udvalgte WooCommerce funktioner og plugins direkte.

Wedoio-dynamisk-mapping

Dynamisk Data mapping

Med vores integration til WooCommerce kan du mappe felter frit imellem WooCommerce og Uniconta, uden programmør hjælp

Wedoio- Slip-for-dobbelt

Slip for dobbelt arbejde

Du skal blot vedligeholde og opdatere dine produkt-data et sted, så sørger vi for at synkronisere alle væsentlige detaljer til din webshop.

Hvordan vi hjælper dig?

Wedoio Uniconta WooCommerce Connector sikrer fuld integration imellem systemerne, og sikrer en skalerbar og fleksibel løsning, med vores intuitive mappingværktøj og WooCommerces øvrige tilpasningsmuligheder.

Afhængigt af den løsning du vælger, hjælper vi dig godt igang med din Uniconta WooCommerce integration. Du finder blandt andet udførlige hjælpe videoer og artikler, som guider dig igennem standard opsætningen af plugin’et, og du er altid velkommen til at kontakte os på vores chat.

Kontakt NU os for en Demo
Wedoio- før

Før

I brugte alt for meget tid på dobbelt arbejde, og havde ofte fejl i lageroplysninger og priser i jeres shop, og manuel behandling af ordrer medførte fejl.

Wedoio-efter

Efter

Ikke mere dobbelt arbejde, og ikke flere fejl i data imellem systemerne.  Langt bedre online salg, og bedre service til dine kunder.

Et udsnit af funktionerne i Uniconta WooCommerce Connectoren:

Wedoio-produkt

Du opretter og vedligeholder dine varedata direkte i Uniconta. Vi opretter en række felter i dit varebillede, hvor du tilføjer tekster og vælger hvilke shopkategorier de forskellige varer skal vises i, i din WooCommerce shop.
Wedo woo – Uniconta – WooCommerce Connectoren synkroniserer dine vare data imellem Uniconta og WooCommerce. Alle standard data synkroniseres automatisk. For de fleste data, synkroniseres data i real tid.

Wedoio-kunde

Kunder oprettes automatisk imellem Uniconta og WooCommerce. Når du retter i dine kunders data, betalingsbetingelser, leveringsadresser eller andre stamdata, opdaterer vi automatisk webshoppen, så dine kunders data altid stemmer overens imellem systemerne.
Vi opdaterer naturligvis også dine kundedata i Uniconta, hvis dine kunder selv retter deres data i deres kundekonto i WooCommerce.

Wedoio-ordre

Dine kunder betjener sig selv direkte i din shop, som holder åben 24/7/365. Når kunden har placeret ordren i WooCommerce, oprettes ordren automatisk i Uniconta, og varen kan reserveres med det samme, så du ikke sælger en varer, der allerede er bestilt.
Du håndterer ordren i Uniconta på helt samme måde, som en hvilken somhelst anden ordre.

Wedoio-kunde

Vi udnytter Unicontas funktion til individuelle priser direkte til din WooCommerce webshop. Når din kunde logger ind, vil hans aktuelle priser blive vist og brugt. Det gælder naturligvis også beregning af special pris afhængigt af styk antal mm.

NB! Funktionen kræver at CSP plugin fra WISDM er installeret.

Wedoio-teknik

Vi har sikret, at du kan arbejde videre med din integration – uden brug af programmører. Med vores dynamiske mapping værktøj, kan du forbinde forskellige felter i WooCommerce direkte med felter i Uniconta. Det giver den højeste grad af fleksibilitet.

Wedo-agil-udvikling
Hvis du ønsker muligheden for at “kræve” f.eks. et rekvisitions felt udfyldt, for specifikke kunder, kan der opsættes et felt til det i Uniconta. Hvis dette felt er afkrydset på kundens konto i Uniconta, skal kunden angive et rekvisitionsnummer, inden ordren kan placeres i WooCommerce.

NB! Funktionen kræver at Advanced Custom Fields PRO plugin fra ACF PRO er installeret.

Wedoio-produkt

Hvis det ønskes, kan der opsættes et felt på kundens konto i Uniconta, hvor man kan angive, om  kunden altid skal have gratis fragt, uanset at ordrebeløbet er lavere end det beløb der normalt skal købes for, for at udløse gratis fragt.

NB! Funktionen kræver at Advanced Custom Fields PRO plugin fra ACF PRO er installeret.

Wedoio Woo Uniconta-WooCommerce connectoren understøtter Master og Sub-accounts. Det betyder at dine kunder kan have en hoved-konto, og tilknyttede underkonti, så flere medarbejdere kan bestille i WooCommerce shoppen, og stadig blive faktureret via hovedkontoen.

Wedoio Woo Uniconta-WooCommerce connectoren understøtter flere leveringsadresser pr. kunde. Det betyder at du kan oprette og vedligeholde din kundes forskellige leveringsadresser direkte i Uniconta. Så snart de er oprettet eller ændret, vil de blive synkroniseret til din WooCommerce WebShop.

Wedoio Woo Uniconta-WooCommerce connectoren håndterer om dine kunder skal have mulighed for at modtage fakturaer eller om de skal betale med kreditkort, så snart ordren er afgivet.
Hvis betalingsbetingelserne i Uniconta står på andet end Kontant, vil kunden få mulighed for selv at vælge om de vil have en faktura på købet, eller om de vil betale med det samme.

Med vores unikke Mapping værktøj, forbinder du selv dine brugerdefinerede produkt kategorier i WooCommerce med produkt kategorierne i Uniconta. Det vil sige, at man selv frit kan bestemme, hvordan man vil forbinde kategorier i Uniconta med kategorier i WooCommerce. Man kan f.eks også lade den samme kategori fra Uniconta indgå i flere kategorier i WooCommerce.

Hvis en medarbejder tilknyttes kundens konto i Uniconta, vil medarbejderens navn og kontaktoplysninger blive vist på kundens ”Min Konto” side i WooCommerce.

I Unionta kan du angive en ”slut-rabat” i %. På varer kan man angive om der skal beregnes slutrabat på varen, hvis en kunde med slutrabat tilføjet køber varen. Denne funktion understøttes med wedoio Uniconta WooCommerce Connector løsningen.

Se Uniconta WooCommerce “in action”.

Det skal være let og enkelt at have en webshop. Derfor har vi udviklet denne ultimative webshop løsning imellem Uniconta og WooCommerce.

Alt dagligt arbejde med at vedligeholde en webshop er tænkt ind i løsningen.

Se hvordan du administrerer en webshop anno 2018 med Uniconta og WooCommerce.

Kontakt

God dokumentation.

Nedenfor er et udvalg af vores læring-videoer, så du hurtigt kan sætte dig ind i vores systemer.

General tab
Product Mapping tab
Categories Mapping tab
WooCommerce Uniconta Custom Specific Prices

Integrations
it is in our DNA.

Start her
By using our website, you agree to our cookie policy Ok