Home2018-10-08T00:33:20+02:00

Hoe Wedoio helpt.

Wedoio-eftershop
Få en Uniconta webshop

Med vores løsning behøver du ikke springe rundt mellem systemerne, men kan håndtere alle dagligdags funktioner, direkte fra Uniconta.

Wedoio- let integration
Integreer met rest API

Toegang Uniconta via de Wedoios Uniconta rest API en Integreer uw systemen met meer dan 400 eindpunten taal en platform onafhankelijk.

Wedoio-kreativ løsning
Udvikling af løsninger

Benyt Wedoios ekspertise og kreativitet til at få udviklet specifikke integrationer og løsninger mellem Uniconta og andre systemer.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wedo-Woo Webshop++ er færdigdesignede WooCommerce webshops, som tilpasses dit brand og er fuldt integreret til dit Uniconta regnskabsprogram. Så behøver du ikke, at vedligeholde flere forskellige systemer, men kan holde fokus og håndtere alt det daglige webshoparbejde direkte fra Uniconta.

Du kan købe eller leje din nye Wedo-Woo Webshop++ og få alle fordelene ved den fulde integration med det samme.

Lees meer
Wedoio- før

Voordat

Du brugte alt for meget tid på dobbeltarbejde. Du havde ofte fejl i lageroplysninger og priser i jeres shop. Manuel ordrebehandling gav ofte fejl.

Wedoio-efter

Na

Ikke mere dobbeltarbejde og ikke flere fejl i data mellem systemerne. Langt bedre online salg og service til dine kunder.

Med Wedo-Woo Uniconta-Woocommerce-Connector plugin, får du en komplet integration hvor dit Uniconta økonomisystem, arbejder tæt sammen med din WooCommerce webshop. Så behøver du ikke vedligeholde flere forskellige systemer, men kan holde fokus og håndtere alt det daglige webshoparbejde direkte fra Uniconta.

Med Wedoios WooCommerce integration har har vi fået helt nye muligheder, som vi ikke havde med vores tidligere integration. Nu håndterer vi alt omkring produkter, billeder og ordrer direkte fra Uniconta. Selv individuelle priser og betalingsmuligheder, kan vi nu styre direkte fra Uniconta.

Lees meer
Wedoio- før

Voordat

Du tabte meget tid, på manuelt arbejde og dobbeltarbejde, fordi du ikke havde en effektiv integration.———————————

Wedoio-efter-shop

Na

Bedre tid til salg og servicering af dine kunder. Ikke mere dobbeltarbejde, og ikke flere fejl i data mellem systemerne.

Med Wedo-REST API får du direkte adgang til Unicontas mere end 400 endpoints. Du sparer tid og udviklingskræfter på, at skulle udvikle og vedligeholde forbindelse til Uniconta, og kan holde fokus på at udvikle din værdiskabende integration.

Vi byggede hurtigt integrationen imellem IEX platformen og Uniconta, med Wedoios REST API løsning. Helt fra starten, har vi haft et tæt og godt samarbejde med Wedoio.

Lees meer
Wedoio- før

Voordat

Je hebt te veel middelen besteed aan het ontwikkelen en onderhouden van toegang tot Uniconta. Tijd is al niet genoeg in een IT-wereld.

Wedoio-efter

Na

Du sparede en masse tid og kom hurtigt igang med at udvikle jeres integration til Uniconta. Du fik god og kvalificeret support til dit integrationsprojekt.

Wedoio har stor ekspertise indenfor Uniconta API, og Uniconta som helhed. Samarbejd med Wedoio om dine integrations projekter til Uniconta, så er du sikker på at få en dynamisk og holdbar løsning.

Vi valgte Wedoio til at udvikle en specifik løsning for os, der integrerer Uniconta med Zendesk og Tymeshift. Det betyder at vores kundesagsbehandling, tidsregistrering og fakturering nu kører fuldt integreret med Uniconta og er enkel og simpel at anvende for vore medarbejdere. Løsningen sparer os meget tid hver dag . 

Lees meer
Wedoio- før

Voordat

Du brugte alt for mange ressourcer på tids-registreringer, og havde ikke effektive arbejdsgange. Fakturerbar tid gik tabt og der var for meget arbejde med fejlregistreringer.

Wedoio-efter

Na

Med en god og kreativ tilgang til løsninger, fik i jeres systemer til at arbejde ordentligt sammen, reducerede fejlkilder og sparede en masse manuelt arbejde.

Wedoio har siden 2017 drevet REST API til Uniconta. Wedoio’s REST API til Uniconta benyttes i dag til, at integrere en lang række forskellige løsninger..

Se mere om Uniconta REST API her.

Wedo-Woo er en stærk integration mellem Uniconta og WooCommerce. Få den til din nuværende shop, eller få en færdig designet WooCommerce webshops, som tilpasses dit brand, fuldt integreret til dit Uniconta regnskabsprogram.

Se løsninger her.

Wedoio udvikler specifikke løsninger til Uniconta, der hjælper til større effektivitet og enkelthed i dagligdagen for Uniconta brugere.

Se vores Uniconta løsninger her.

“Vi integrerer til Uniconta via Wedoio’s Uniconta REST API. Vi har et glimrende og gensidigt samarbejde.”

Jeroen Ramaekers, IEX

“2ChangeERP er Wedoio Partnere. Det er et stærkt og godt samarbejde, og Wedoio er virkelig stærke indenfor deres område.”

Per Gowertz R, 2 Change ERP

Integraties
zijn in ons DNA.

Start hier
By using our website, you agree to our cookie policy Ok