Forside2018-12-18T09:55:36+01:00

Sådan hjælper wedoio.

Få en Uniconta webshop

Med vores løsning behøver du ikke springe rundt mellem systemerne, men kan håndtere alle dagligdags funktioner, direkte fra Uniconta.

Integrer med REST API

Få adgang til Uniconta via Wedoios Uniconta REST API og integrer dine systemer med mere end 400 endpoints sprog – og platforms uafhængigt.

Wedoio-kreativ løsning
Udvikling af løsninger

Benyt Wedoios ekspertise og kreativitet til at få udviklet specifikke integrationer og løsninger mellem Uniconta og andre systemer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Med Wedo-Woo Uniconta-Woocommerce-Connector plugin, får du en komplet integration hvor dit Uniconta økonomisystem, arbejder tæt sammen med din WooCommerce webshop. Så behøver du ikke vedligeholde flere forskellige systemer, men kan holde fokus og håndtere alt det daglige webshoparbejde direkte fra Uniconta.

Med Wedoios WooCommerce integration har vi fået helt nye muligheder, som vi ikke havde med vores tidligere integration. Nu håndterer vi alt omkring produkter, billeder og ordrer direkte fra Uniconta. Selv individuelle priser og betalingsmuligheder, kan vi nu styre direkte fra Uniconta.

Læs mere
Wedoio- før

Før

Du tabte meget tid, på manuelt arbejde og dobbeltarbejde, fordi du ikke havde en effektiv integration.———————————

Wedoio-efter-shop

Efter

Bedre tid til salg og servicering af dine kunder. Ikke mere dobbeltarbejde, og ikke flere fejl i data mellem systemerne.

Med Wedo-REST API får du direkte adgang til Unicontas mere end 400 endpoints. Du sparer tid og udviklingskræfter på, at skulle udvikle og vedligeholde forbindelse til Uniconta, og kan holde fokus på at udvikle din værdiskabende integration.

Vi byggede hurtigt integrationen imellem IEX platformen og Uniconta, med Wedoios REST API løsning. Helt fra starten, har vi haft et tæt og godt samarbejde med Wedoio.

Læs mere
Wedoio- før

Før

Du brugte alt for mange ressourcer på udvikling og vedligeholdelse af adgangen til Uniconta. Tid er der i forvejen ikke nok af i en IT verden.

Wedoio-efter

Efter

Du sparede en masse tid og kom hurtigt igang med at udvikle jeres integration til Uniconta. Du fik god og kvalificeret support til dit integrationsprojekt.

Wedoio har stor ekspertise indenfor Uniconta API, og Uniconta som helhed. Samarbejd med Wedoio om dine integrations projekter til Uniconta, så er du sikker på at få en dynamisk og holdbar løsning.

Vi valgte Wedoio til at udvikle en specifik løsning for os, der integrerer Uniconta med Zendesk og Tymeshift. Det betyder at vores kundesagsbehandling, tidsregistrering og fakturering nu kører fuldt integreret med Uniconta og er enkel og simpel at anvende for vore medarbejdere. Løsningen sparer os meget tid hver dag . 

Læs mere
Wedoio- før

Før

Du brugte alt for mange ressourcer på tids-registreringer, og havde ikke effektive arbejdsgange. Fakturerbar tid gik tabt og der var for meget arbejde med fejlregistreringer.

Wedoio-efter

Efter

Med en god og kreativ tilgang til løsninger, fik i jeres systemer til at arbejde ordentligt sammen, reducerede fejlkilder og sparede en masse manuelt arbejde.

Wedoio har siden 2017 drevet REST API til Uniconta. Wedoios REST API til Uniconta benyttes i dag til at integrere en lang række forskellige løsninger..

Se mere om Uniconta REST API her.

Wedo-Woo er en stærk integration mellem Uniconta og WooCommerce. Få den koblet til din nuværende shop, eller få en færdig designet WooCommerce webshop, som tilpasses dit brand, fuldt integreret til dit Uniconta regnskabsprogram.

Se løsninger her.

Wedoio udvikler specifikke løsninger til Uniconta, der hjælper til større effektivitet og enkelthed i dagligdagen for Uniconta brugere.

Se vores Uniconta løsninger her.

“Vi integrerer til Uniconta via Wedoios Uniconta REST API. Vi har et glimrende og gensidigt samarbejde.”
Niel Rokkjær, IEX

“2ChangeERP er Wedoio Partnere. Det er et stærkt og godt samarbejde, og Wedoio er virkelig stærke indenfor deres område.”

Per Gowertz Rasmussen, 2 Change ERP

Integrationer
er i vores DNA.

Start her
By using our website, you agree to our cookie policy Ok