Forside

Forside
Forside2018-08-28T23:03:56+02:00

Sådan hjælper wedoio.

Wedoio-eftershop
Få en Uniconta webshop

Med vores løsning behøver du ikke springe rundt imellem systemerne, men kan håndtere alle dagligdags funktioner, direkte fra Uniconta

Wedoio- let integration
Integrer med REST API

Få adgang til Uniconta via Wedoios Uniconta REST API og integrer dine systemer med mere end 400 endpoints sprog – og platforms uafhængigt.

Wedoio-kreativ løsning
Udvikling af løsninger

Benyt Wedoios ekspertise og kreativitet til at få udviklet specifikke integrationer og løsninger imellem Uniconta og andre systemer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Wedo-Woo Webshop++ er færdig designede WooCommerce webshops som tilpasses dit brand og er fuldt integreret til dit Uniconta regnskabsprogram. Så behøver du ikke at vedligeholde flere forskellige systemer, men kan holde fokus, og håndterer alt det daglige webshop arbejde direkte fra Uniconta.

Du kan købe eller leje din nye Wedo-Woo Webshop++ og få alle fordelene ved den fulde integration med det samme.

Læs mere
Wedoio- før

Før

Du brugte alt for meget tid på dobbelt arbejde og havde ofte fejl i lageroplysninger og priser i jeres shop og manuel behandling af ordre gav fejl.

Wedoio-efter

Efter

Ikke mere dobbelt arbejde og ikke flere fejl i data imellem systemerne. Langt bedre online salg, og bedre service til dine kunder.

Med Wedo-Woo Uniconta Woocommerce Connector plugin får du en komplet integration, hvor dit Uniconta økonomisystem arbejder tæt sammen med din WooCommerce webshop, så du ikke behøver at vedligeholde flere forskellige systemer, men kan holde fokus og håndterer alt det daglige direkte inde fra Uniconta.

Med vores nye shop-løsning sparer vi flere timer om dagen på vedligeholdelse, og vores produkter er altid fuldt opdateret i vores webshop.

Læs mere
Wedoio- før

Før

Du brugte alt for meget tid på dobbelt arbejde, havde ikke en effektiv integration og tabte meget tid på manuelt arbejde.———————————

Wedoio-efter-shop

Efter

Ikke mere dobbelt arbejde og ikke flere fejl i data imellem systemerne. Mere bedre tid til salg og bedre servicering af dine kunder.

Med Wedo-REST API får du direkte adgang til Unicontas mere end 400 endpoints. Du sparer tid og udviklingskræfter på selv at skulle udvikle og vedligeholde forbindelse til Uniconta, og kan holde fokus på at udvikle din værdiskabende integration til Uniconta

Igennem vores løsning servicerer vi tusindvis af bevidste forbrugere, der igennem vores app finder og køber overskuds fødevarer til små penge. Det giver meget administration. Derfor er Wedoios Uniconta REST API afgørende for os, for at kunne udfører alt dette administrative arbejde automatisk.

Læs mere
Wedoio- før

Før

Du brugte alt for mange ressourcer på udvikling og vedligeholdelse af adgangen til Uniconta. Tid er der i forvejen ikke nok af i en IT verden.

Wedoio-efter

Efter

Du sparede en masse tid og kommer hurtigt igang med at udvikle jeres system integrationer og fik hurtigt udviklet en lønsom integration.

Wedoio har stor ekspertise indenfor Uniconta API, og Uniconta som helhed. Samarbejd med Wedoio om dine integrations projekter til Uniconta, så er du sikker på at få en dynamisk og holdbar løsning.

Vi valgte at samarbejde med Wedoio for at udvikle en specifik løsning til os, der integrerer Uniconta med Zendesk og Tymeshift. Det betyder at vores kundesagsbehandling, tidsregistrering og fakturering nu køre fuld integreret med Uniconta og er enkel og simpel at anvende for vores medarbejder.

Læs mere
Wedoio- før

Før

Du brugte alt for meget tid på dobbelt arbejde, havde ikke en effektiv integration og tabte alt for meget tid på manuelt arbejde.——————————————-

Wedoio-efter

Efter

Med en god og kreativ tilgang til løsninger, fik i jeres systemer til at snakke ordentligt sammen, og sparrede en masse manuelt arbejde.

Wedo-uniconta-forside

Wedoio udvikler specifikke løsninger til Uniconta, der hjælper til større effektivitet og enkelthed i dagligdagen for brugerne. Se vores dedikerede Uniconta løsninger her.

Wedo-Woo Webshop++ er færdig designede WooCommerce webshops som tilpasses dit brand og er fuldt integreret til dit Uniconta regnskabsprogram.
Se løsninger her.

Wedo-dev-forside

Wedoio har en stor forståelse for forretning, kreative løsninger og for at udnytte forskellige systemers potentiale optimalt.
Se case stories her.

“Vi integrerer til Uniconta via Wedoios Uniconta REST API. Det er et glimrende og gensidigt samarbejde.”

Niel Rokkjær, IEX

“EndSearch er Wedoio Partnere. Det er et stærkt og godt samarbejde, og Wedoio besidder virkelig knowhow indenfor deres område.”

Per Gowertz Rasmussen, Theme Fusion

Integrationer
er i vores DNA.

Start her

By using our website, you agree to our cookie policy Ok